Mijn diensten

Financiële administratie

Ligt jouw auto vol met bonnetjes, of wordt de stapel op je bureau steeds groter? Moeten er nog facturen de deur uit of is het einde van het kwartaal in zicht en moet de volgende BTW aangifte er alweer uit? Je cashflow loopt niet, omdat er te veel facturen openstaan? Ik word blij van structuur en cijfers, heb ervaring met diverse boekhoudsystemen en zorg ervoor dat je administratie op orde is.

Email- en agendabeheer

Herkenbaar? Je inbox loopt over, je moet die ene belangrijke afspraak nog inplannen, maar ja er staan vandaag nog 3 belangrijke afspraken in je agenda. Vanavond nog maar even werken? Dat gebeurt nu bijna iedere avond. Hoe fijn zou het zijn als je na je laatste afspraak naar huis gaat en je vooral op je privé kan focussen. Al je afspraken zijn gepland en ook je inbox is op orde. Er staan nog een paar mails in die je zelf even moet beantwoorden, maar daar heb je morgen ruimte voor in je agenda. Uiteraard door mij zo gepland in je gestructureerde agenda.

Social media

Je kent ze wel, die mensen die constant zichtbaar zijn op social media. Website ziet er ook goed uit. Waar halen ze de tijd vandaan? Als je dat ook nog moet doen, dan mogen er nog wel een paar uur extra in je dag zitten, want hier kom je echt niet aan toe. Geen zorgen. Ik zorg ervoor dat je zichtbaar wordt, je meer naamsbekendheid gaat krijgen, waardoor je uiteindelijk ook weer meer inkomen gaat genereren. Staat jouw wens hier niet tussen, laat het mij weten. Ik ben een ervaren all round ondersteuner. En mocht ik het nog nooit gedaan hebben, ik ga het voor je regelen!

Belangrijke gebeurtenissen

Oh nee, weer die belangrijke verjaardag van je beste vriend of vriendin vergeten? Of die hele goeie zakenrelatie die je had willen bedanken met een flesje wijn, omdat je een mooie opdracht hebt binnengehaald. Of is het alweer het einde van het jaar en bedenk je halverwege december dat je nog iets had moeten regelen voor je zakenrelaties? Je denkt er wel aan, maar de uitvoering lukt gewoon niet. Hoe fijn zou het zijn als dit gewoon automatisch gebeurt. Je wordt er op tijd aan herinnert en je hoeft alleen maar aan te geven wat je wensen zijn. Wil je een borrel organiseren voor je zakenrelaties? Laat mij het verzorgen. Ik ben een kei in organiseren!