wie ben ik?

Het is natuurlijk super belangrijk dat je een goed gevoel en de juiste klik met mij hebt. Ik stel me graag even aan je voor!

ANJA VAN DER VLIES

Al zo lang als ik mij kan herinneren “regel” ik dingen. Plannen, organiseren en structureren. Het gaat allemaal vanzelf. Hierdoor ontstaat er rust, zowel zakelijk als privé. 

Ik ben op mijn 21e begonnen als horecaondernemer. De ondernemersmentaliteit zit er dus al geruime tijd in. Daar regelde ik zowel vóór als achter de schermen dat alles op rolletjes verliep. 

Van het opstarten van een eigen bedrijf (vergunningen aanvragen, administratie opstarten, website maken, personeel aannemen en trainen) tot het succesvol laten verlopen van de werkzaamheden in het restaurant. Mensen een leuke avond bezorgen!

En nu alweer 6 jaar met veel enthousiasme bij verschillende grote ondernemingen in diverse rollen de ondersteuning verzorgd. Agenda’s gevuld, inboxen gestructureerd, reizen geboekt, HR zaken geregeld en alle adhoc zaken die dagelijks voorbij komen. 

En nu ga ik mij richten op de ondernemer in het Midden en Klein Bedrijf die genoeg werk heeft waar hij/zij niet aan toekomt, maar die met een paar uur per week geregeld kunnen worden. 

Zoals mijn vrienden zeggen “vraag het Anja, die regelt het wel”  

En dit alles met een grote glimlach!

mijn competenties

flexibel

zelfstandig

stressbestendig

dienstverlenend

betrouwbaar & loyaal

empatisch

enthousiast

discreet

mensgericht

open communicatie